Miksi käyttää Multi-Mam tuotteita? - Multi-Mam


Miksi käyttää Multi-Mam tuotteita

Multi-Mam tuotteet ovat innovatiivisia itsehoitovalmisteita, jotka voivat ratkaista äitien ja vauvojen ongelmia. Tuotteet ehkäisevät ja hoitavat rinnanpään alueen ongelmia joita voi esiintyä ennen imetystä ja sen aikana.

Multi-Mam itsehoitotuotteet: ongelmia ja ratkaisuja

Ihannetilanteessa imetys voi olla hyvin miellyttävä ja rauhoittava tapahtuma. Mutta siihen voi myös liittyä epämukavuutta joka vaikuttaa siihen kuinka imetystilanteen koet. Esimerkiksi, vauvan väärä imuote voi aiheuttaa rinnanpäiden halkeilua ja johtaa joissakin tapauksissa infektioihin. Tämä voi pilata imetyskokemuksen ja aiheuttaa sen, että lopetat imetyksen suunniteltua aiemmin.

Vauvoille hampaiden puhkeaminen voi olla epämiellyttävää. Ongelmat voivat olla hyvin erilaisia kuten mm. turvonneet ikenet, häiriintynyt uni, ärtyneisyys sekä ripuli. On hyvin tärkeää yrittää minimoida vauvan kokema epämukavuus.

Suomessa Multi-Mam tuoteperheeseen kuuluu Multi-Mam Balm ja Multi-Mam Kompressit. Luonnolliset ja tehokkaat itsehoitovalmisteet ovat tarkoitettu tekemään kiireisen äidin elämästä helpompaa.

Luonnolliset ainesosat

Tuotteissa käytetään luonnollisia kasvipohjaisia ainesosia kuten; bio-aktiivista 2QR-kompleksia sekä kasviperäisiä öljyjä.Kuinka tuotteet toimivat

Multi-Mam Balm ja Kompressit hoitavat ja ehkäisevät imetykseen liittyviä ongelmia. Multi-Mam Kompressit tarjoavat välitöntä helpotusta, neutraloivat haitallisia mikrobeja ja tukevat luonnollista paranemisprosessia. Multi Mam Balm suojaa rinnanpäitä imetyksen aikana ja estää halkeilua.