Aktiiviset ainesosat - Multi-Mam


Aktiiviset ainesosat

Pää-ainesosa Multi-Mam Kompresseissa on 2QR-kompleksi (lausutaan ”to cure” ). Tämä luonnollinen, kasvipohjainen ainesosa neutraloi haitallisia mikrobeja estämällä niiden tarttumisen kudokseen. 2QR-kompleksi tukee luonnollista paranemisprosessia ja palauttaa tasapainon mikrobifooraan. 2QR-kompleksilla ei tiedetä olevan sivuvaikutuksia.

Multi-Mam Balm on kasvipohjainen vaihtoehto lanoliinille. Se sisältää kasviöljyjä, jotka korvaavat imetyksen aikana iholta menetettyä rasvaa. Multi-Mam Balm tarjoaa optimaalisen suojan rinnanpäille.

Mikä on 2QR-kompleksi?

Yksi tärkeimmistä ainesosista on maailmanlaajuisesti patentoitu 2QR-kompleksi. Tämä kompleksi on sekoitus erittäin puhdistettuja kasvipohjaisia polysakkarideja.

2QR-kompleksi neutraloi haitallisia mikrobeja ja ehkäisee infektioiden syntyä. Sillä on ainutlaatuinen mekanismi, joka estää haitallisten mikrobien kiinnittymistä kudokseen. 2QR-kompleksi tukee luonnollista paranemisprosessia ja palauttaa tasapainon mikrobifloraanTuotteet sisältävät lisäksi rauhoittavia ja kosteuttavia kasviperäisiä öljyjä, jotka tunnetaan suojaavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan.

Tuotteet antavat välittömän helpotuksen neutraloimalla haitallisia mikrobeja sekä rauhoittavat ja tukevat luonnollista paranemisprosessia. Lue lisää kuinka Multi-Mam tuotteet toimivat ja ominaisuuksia niillä on.