Kuinka tuotteet toimivat - Multi-Mam


Kuinka tuotteet toimivat

Multi-Mam tuotteet hoitavat ja ehkäisevät imetyksen aiheuttamia ongelmia.

Multi-Mam kompressit sisältävät 2QR-kompleksia. Kompleksi neutraloi haitallisia bakteereja, luo rauhoittavat olosuhteet ja tukee elimistön luonnollista paranemisprosessia.

Multi-Mam Balm ehkäisee rinnanpäiden ihon kuivumista ja halkeilua sekä täydentää ihon luonnollista kosteutta.

Hellävaraiset ja tehokkaat tuotteet antavat sinulle ja vauvallesi parhaan aloituksen lieventämällä imetyksen epämukavuuksia, jotka ovat usein yksi suurimmista tekijöistä lopettaa imetys suunniteltua aiemmin.

Imetys

Multi-Mam Kompressit ovat suunniteltu kertaluontoiseen käyttöön antamaan välitöntä helpotusta imetyksen vaivoihin. Kompressit rauhoittavat ja luovat hyvät paranemisolosuhteet, estävät infektioita ja hoitavat rinnanpään alueen ihoa.

Multi-Mam Balm sisältää kasviöljyjä, Shea voita sekä mehiläisvahaa, jotka korvaavat rinnanpään iholta poistunutta rasvaa. Tämä ehkäisee ihon halkeilua ja pitää ihon pehmeänä, joustavana ja terveenä. Multi-Mam on kasvipohjainen vaihtoehto lanoliinille.

Multi-Mam tuotteiden turvallisuus

Kaikki Multi-Mam itsehoitovalmisteet ovat harmittomia nieltynä eikä niitä tarvitse poistaa iholta ennen imetystä. Ainesosat ovat luonnonmukaisia ja korkealaatuisia. Tuotteet ovat kliinisesti testattu ja niiden teho ja turvallisuus on hyväksytty.