Multi-Mam Balm - Multi-Mam


Tuotekuvaus


Multi-Mam Balmia suositellaan imettäville äideille estämään rinnanpäiden halkeilua ja parantamaan rinnanpään alueen kudoksen kuntoa. Voide on tahraamaton ja hyvin imeytyvä sekä suojaa ihoa täydentämällä ihon omaa rasvaa. Voidetta ei tarvitse poistaa ennen imetystä.


Lataa liite

Asiakkaiden kysymykset


Pitääkö minun poistaa Multi-Mam Balm iholtani ennen imetystä?
Ei, voide on turvallinen nieltynä ja siinä on neutraali maku ja tuoksu. On hyvin suositeltavaa levittää voidetta heti imetyksen jälkeen - mikäli levität voidetta juuri ennen imetystä, voi se vaikeuttaa vauvasi imemistä.

Kuinka usein minun tulisi käyttää Multi-Mam Balmia?
Voit käyttää voidetta niin usein kuin haluat. On erityisen suositeltavaa levittää sitä heti imetyksen jälkeen - mikäli levität voidetta juuri ennen imetystä, voi se vaikeuttaa vauvasi imemistä.

Mitä eroa on Multi-Mam Balmilla ja Lanolinilla?
Multi-Mam Balm pohjautuu valikoimaan kasvipohjaisia öljyjä. Se on kasviperäinen vaihtoehto lanoliinille joka puolestaan perustuu luonnolliseen villan rasvaan.

Kärsin jatkuvasti rinnanpäiden halkeilusta, joka on hyvin kivuliasta. Mitä voin tehdä?
Paras ratkaisu on ensin käyttää Kompresseja halkeamien hoitoon kostealla hoidolla. Voit käyttää myös voidetta ehkäisemään halkeamia ja pehmentämään ihoa. Multi-Mam Balm on voide, joka vahvistaa ihon kudoksen kuntoa. Se perustuu kasviperäisiin ainesosiin, siinä on neutraali maku ja se on vaaratonta nieltynä, joten se voi antaa optimaalisen suojan imetyksen ajaksi ja koko päiväksi.

Mikä aiheuttaa rinnanpään ongelmia
Useat rinnanpään vauriot johtuvat huonosta imuotteesta; on tärkeää että suurin osa herkästä rintakudoksesta on riittävän syvällä vauvan suussa. Tuotteet jotka vähentävät ihon luonnollista suojaa, kuten saippuat tai shampoot voivat edesauttaa rinnanpäiden halkeilua. Lisäksi hiivainfektio, ekseema, tai taipumus kuivaan ihoon ovat potentiaalisia rinnanpään ongelmien aiheuttajia.

Jos sinulla on muita ongelmia tai kysymyksiä, ota meihin yhteyttä.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review
Multi-Mam Balm
Average rating:  
 1 reviews
by Carol on Multi-Mam Balm

I just wanted to send a quick email to thank you for such an amazing product. There is absolutely no way that I could have continued to feed my daughter without the Multi-Mam Balm. I have recommended it in all of my breast feeding groups in Kildare, Ireland. Thank you so much.