Vastuunvapauslauseke - Multi-Mam

Tervetuloa tälle sivustolle, jonka omistaa BioClinin ja/tai BioClinin tytäryhtiö, osakkuusyhtiö tai siihen etuyhteydessä oleva yritys (näiden käyttöehtojen mukaisesti “BioClin” viittaa BioClinin ja sen tytäryhtiöiden, osakkuusyhtiöden ja etuyhteydessä olevien yritysten ylläpitoon). BioClin ylläpitää sivustoja palveluna vierailijoilleen seuraavin sivuston käyttöä koskevin ehdoin (“Käyttöehdot”). Kun käytät sivustoa, hyväksyt käyttöehdot; jos et hyväksy käyttöehtoja, et voi käyttää sivustoa. BioClin pidättää itsellään oikeuden muuttaa sivuston sisältöä ja käyttöehtoja säännöllisesti ilman ennakkoilmoitusta.
Sisällön käyttö sivustossa
Voit tarkastella, ladata ja tulostaa sisältöä sivustolta seuraavin edellytyksin: (a) sisältöä saa käyttää ainoastaan ​​informaatiotarkoituksiin; ja (b) sisältöä ei saa millään tavalla muuttaa. Et saa julkaista uudelleen, jakaa, valmistaa johdannaistöitä tai muulla tavoin käyttää sisältöä muuta kuin tässä nimenomaisesti sallitaan.

Et voi kehittää tai hyödyntää kehystystekniikoita , jotka mahdollistavat BioClinin tavaramerkin, logon tai muun omistusoikeuden irrallisen käytön (mukaan lukien kuvat, tekstin, sivun asettelun tai muodon) ilman BioClinin nimenomaista kirjallista suostumusta. Et voi käyttää mitään metakoodeja tai muita “piilotettuja tekstejä”, jotka käyttävät BioClinin nimeä tai tavaramerkkejä ilman BioClinin nimenomaista kirjallista suostumusta. Et voi käyttää BioClin-logoa tai muuta graafista tai tavaramerkkiä osana linkkiä ilman nimenomaista kirjallista suostumusta.

Et saa mitään omistusoikeutta minkään sivuston sisältöön. Kaikki luvaton käyttö voi johtaa BioClinicin oikeudellisiin toimiin.

Kaikki sivuston sisältämät lausunnot, jotka koskevat BioClinin tulevaisuudennäkymiä, ovat liittovaltion arvopaperilakien mukaisia ​​”ennakoivia lausuntoja”. Ei voida taata, että tulevat tulokset saavutetaan ja todelliset tulokset saattavat erota merkittävästi sivustossa olevista ennusteista, arvioista ja yhteenvedoista. Tärkeitä tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa todellisten tulosten olennaisen vaihtelun, ovat muun muassa BioClinin SEC-tallenteissa.
Arvostelut, kommentit, viestintä ja muu sisältö.
Voit lisätä kommentteja tai muuta sisältöä kunhan sisältö ei ole epäilyttävää, lainvastaista, uhkaavaa tai halventavaa. Sisältä ei voi myöskään olla yksityisyyttä loukkaavaa tai loukata kolmannen osapuolen immateriaalioikeutta. Tuotos ei saa myöskään sisältää ohjelmistoviruksia, joukkopostituksia, ketjukirjeitä tai mitään muutakaan “roskapostia”. On luvatonta käyttää vääriä sähköpostiosoitteita tai esiintyä muuna henkilönä tai yhteisönä kuin olet. Ei myöskään ole sallittua antaa mitään muuta harhaan johtavaa tietoa.

Lisäämällä tietoa, annat BioClinille ei-eksklusiivisen, rojaltivapaan, jatkuvan, peruuttamattoman ja täyden oikeuden käyttää, muokata, julkaista, mukauttaa, kääntää, ja jakaa tätä sisältöä kaikissa medioissa ympäri maailman. Lisäämällä tietoa sitoudut takaamaan sisällön oikeellisuuden; sinulla on oikeus myös itse käyttää sisältöä sellaiseen tarkoitukseen joka ei aiheuta henkilölle tai yhteisölle vahinkoa.
BioClinin sivuston tarjoamat tuotteet ja palvelut.
BioClin tarjoaa tuotteita ja palvelua sivustollaan. Kun rekisteröidyt BioClinin sivustolle tuotteen tai palvelun hankkimista varten, hyväksytte kyseiseen tuotteeseen tai palveluun sovellettavan erityisen sopimuksen. Sivuston tarjoamien tuotteiden tai palveluiden käyttämistä koskevat kyseisen tuotteen tai palvelun sopimuksessa olevat ehdot. Lukuun ottamatta kyseisessä sopimuksessa määrättyjä ehtoja, BioClin ei ole vastuussa siitä, että tämän sivuston tuotekuvaus tai sisältö on tarkka, ajankohtainen, luotettava, täydellinen tai virheetön.

BioClin strives to work with partners and consumers in a fair and friendly manner. In case of complaints, BioClin strives to solve issues in the most civil and friendly manner possible. In the rare occasion where intervention is required from a third party, please contact the ODR (Online Dispute Resolution)-platform.